اعمال قانون ۱۸۴۴ خودروی حادثه ساز در مشهد | توقیف ۴۹ خودروی متخلف (۳ مرداد ۱۴۰۳) برخورد قاطع آموزش و پرورش خراسان رضوی با تخلفات مدیران مدارس فرآورده‌های دفع پشه آئدس در بازار غیرواقعی است تنهامرکز جامع درمان بیماران ام‌اس شرق کشور در بیمارستان قائم(عج) مشهد فعال است گرمازدگی می‌تواند به سکته قلبی منجر شود آخرین اخبار از صدور احکام متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی (۳ مرداد ۱۴۰۳) پشه آئدس عامل ۴ بیماری | ۸۰ درصد مبتلایان تب دنگی علائم خفیف دارند همه در مدیریت مصرف آب همراه باشیم دهک‌های یک تا چهار، با ۱۰۰ میلیون تومان صاحب‌خانه می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٣ مرداد ١۴٠٣) | دمای مشهد به ۴۰ درجه می‌رسد چاقی ارتباط تنگاتنگی با اضطراب و افسردگی دارد ابلاغ شیوه نامه انتخاب و انتصاب مدیران مدارس برنامه رژیم غذایی باید زیر نظر پزشک متخصص تغذیه انجام شود صادرات داروی ایرانی سکته مغزی و قلبی سردرد‌های ناگهانی شب نیاز به بررسی پزشکی دارد گرمای شدید در کشور تا چه زمانی تداوم دارد؟ صدور احکام جدید حقوق بازنشستگان کشوری پس از محاسبه حقوق شاغلان همتراز آن‌ها دریافت ارز اربعین و خروج از مرز‌ها بدون ثبت‌نام در سامانه سماح ممکن نیست کشف بیش از سه‌هزار قرص و داروی ممنوعه از یک عطاری در بولوار توس مشهد + فیلم
سرخط خبرها

توزیع واکسن آنفلوانزا در دانشگاه‌های علوم پزشکی | این واکسن ها برای چه کسانی است؟

  • کد خبر: ۸۶۵۱۲
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۲۴
توزیع واکسن آنفلوانزا در دانشگاه‌های علوم پزشکی | این واکسن ها برای چه کسانی است؟
رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون ۸۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حمیدرضا نجاری گفت: تاکنون ۸۰۰ هزار دوز واکسن آنفلوآنزا در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است؛ این میزان واکسن برای توزیع و پوشش گروه‌های پرخطر شامل کارکنان سیستم بهداشت و درمان به صورت رایگان در اختیار این دانشگاه‌ها قرار گرفته و زمان تزریق آن‌ها نیز تا انتهای فصل سرماست.

وی افزود: در سال ۹۹ باتوجه به پاندمی کرونا و رعایت فاصله فیزیکی، استفاده از ماسک و استفاده عمومی از محلول‌های شستشوی دست‌ها موارد قابل توجهی از آنفلوآنزای فصلی گزارش نشد.

نجاری ادامه داد: در حال حاضر ضمن ابلاغ توصیه‌های لازم به دانشگاه‌ها برای مراقبت از بیماری، بروز قابل ملاحظه آنفلوآنزای فصلی گزارش نشده است، ولی با توجه به کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در جمعیت عمومی، احتمال شیوع آنفلوآنزای فصلی دور از انتظار نیست.

رئیس اداره مراقبت بیان داشت: چالش اصلی در ابتلای به آنفلوآنزا ایجاد عوارض و افزایش احتمال مرگ و میر در افراد پرخطر شامل اطفال زیر ۵ سال یا افراد مسن بالای ۶۵ سال و ساکنین مراکز مراقبت اعم از خانه سالمندان، بهزیستی و مانند آن است.

نجاری اضافه کرد: دو نوع آنفلوآنزا A  و B عامل ایجاد بیماری در انسان هستند که عمدتاً از طریق قطرات تنفسی، آلودگی دست‌ها و یا وسایل آلوده منتقل می‌شوند؛ لذا بهترین راهنمایی پیشگیری از ابتلا در جمعیت عمومی رعایت فاصله در صورت وجود علائم و شستن دست‌هاست.

وی افزود: آنفلوآنزا یک بیماری حاد و تبدار تنفسی  است که توسط ویروسی به همین نام ایجاد می‌شود و طیفی از علائم را ایجاد می‌کند که با علائم ناشی از ویروس کووید ۱۹ همپوشانی دارد.

نجاری ادامه داد: در شرایط حاضر افتراق آن از ابتلا به کرونا بسیار مهم است. آنفلوآنزای ۱۹۱۸ اسپانیا و پاندمی حاصل از آن یک چالش بشر در قرن گذشته بوده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->